Appointment Types

Screening: Startsessie

Aan de hand van de fitheidstesten van Spartanova wordt jouw lichaam helemaal gescreend met aandacht op de mobiliteit en stabiliteit van je enkels, knieƫn, heupen, bekken en schouders om de compensatiepatronen vast te stellen. Johan werkt eerst aan de minder sterke punten om blessures te voorkomen, waarna hij er met jou helemaal in de trainingen invliegt.

Personal Training: One-on-One

Samen met jouw Personal Trainer Johan Gerets train je naar het vastgelegde doel. Dankzij de nodige variatie en vernieuwing in oefeningen wordt trainen nooit vervelend. Bovendien krijg je een one-on-one aandacht zodat jouw personal trainer toeziet dat je al de sportoefeningen perfect uitvoert.

Assertiviteitstraining: One-on-One

Sta je als manager op de werkvloer of wil je je assertiviteit verbeteren als zelfstandige? Samen met motivator en Personal Trainer Johan Gerets werken we met een persoonlijk actieplan aan jouw zelfzekerheid en assertiviteit.

Personal Training: Groepsessie

Train je met twee dan krijg je een korting van 15 euro per persoon. Zo betaal je in plaats van 65 euro slechts 50 euro per persoon voor een personal training sessie.

Assertiviteitstraining: Groepsessie

Samen werken aan jullie zelfzekerheid en assertiviteit kan je ook in groep.

Videologboek

Indien gewenst filmt Johan diverse oefeningen tijdens je one-on-one training voor je eigen logboek. Zo weet jij, net als je personal trainer waar je je dient op te focussen tijdens het trainen. En kan je thuis verder sporten.

What seems impossible today will one day become your warm-up. Go for it toppers!
- Johan Gerets, Personal trainer